Foto: Alex Petkovic
Igraci i clanovi uprave Belih orlova iz Kanbere

Fudbaleri Svetog Đorđa iz Brizbejna ipak neće odigrati danas utakmicu prvog kola protiv Sentenari Stormersa kako je rasporedom bilo predviđeno, već je taj meč odložen za nedelju 18. aprila.

Tako će fudbaleri srpskog kluba iz Brizbejna početi odbranu titule u Premijer ligi Brizbejna tek iduće nedelje, 14. marta, utakmicom drugog kola protiv Maunt Gravat Hoksa.

Ovaj meč će se igrati Sent Džordž Parku u Vilavongu, u večernjem terminu od 18.00 časova. Rezervni timovi ova dva protivnika igraju dva sata ranije, od 16.00 časova.
Utakmica trećeg kola na rasporedu je u subotu, 20. marta, kada “svecima” sledi prvo gostovanje sezone protiv ekipe Lejks. Ovaj meč zakazan je za 19.00 časova na terenu Kinselas Park.

Orlovi poleću protiv Belnorta

Još jedan srpski klub uskoro će startovati u takmičenju za australijski FFA kup. Beli orlovi iz Kanbere dobili su protivnika u trećem kolu na teritoriji glavnog grada, a reč je o ekipi Belnort iz Belkonena koja igra u nižem rangu (State League).

Meč je zakazan za narednu sredu, 10. mart, na terenu u Gangalenu (Gungahlin Closed) od 19.00 časova.

Beli orlovi su trenutno u fazi priprema za narednu sezonu u Drugoj Premijer ligi ACT, koja počinje 10. aprila, kada se srpski klub sastaje sa ekipom Australijskog nacionalnog univerziteta (ANU). U dosadašnjim kontrolnim utakmicama Orlovi nisu imali sreće da zabeleže pobedu.

Najpre su poraženi od Tagranong junajteda sa 3:2, a zatim su izgubili od Monaro Pantera sa 2:1. Treba istaći da su oba dosadašnja rivala članovi višeg ranga, Prve Premijer lige ACT (NPL 1).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here