MN Press
Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić izjavio je danas da je odlično za ekipu što će Dragan Stojković ostati selektor našeg nacionalnog tima

Srbija je eliminisana sa Svetskog prvenstva u Kataru u grupnoj fazi. Naša selekcija je osvojila poslednje mesto u grupi G sa samo jednim bodom. Srbija je izgubila od Brazila (0:2) i Švajcarske (2:3), a remizirala je sa Kamerunom (3:3).

– Mislim da će ovo biti prvi put posle dugo vremena da će ostati isti selektor posle nekog velikog takmičenja i to je odlično za ekipu i za sve u sistemu – rekao je Tadić za Mocartsport.

On je istakao da je teško dati pravu ocenu “pošto je na SP bilo i dobrih i loših stvari”.

– Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet – naveo je kapiten srpske reprezentacije.

On je istakao da je reprezentacija Srbije ceo Mundijal odigrala loše u odbrani.

– Definitivno nam je nedostajalo da se bolje branimo, naravno tu ne mislim samo na odbrambene igrače. Odbrana počinje od napada, a isto tako i napad od odbrane. Ali realno gledano, primali smo jako naivno golove i uglavnom smo imali minimum pet igrača iza lopte što je dobro. Međutim, morali smo da budemo bolje postavljeni i da više komuniciramo između sebe, da možemo odmah da oduzmemo loptu. Mislim da je to jedna od jako bitnih stavki koju moramo da popravimo – rekao je Tadić i dodao da uživa u igri i želi da pomogne reprezentaciji Srbije i Ajaksu.

2 COMMENTS

  1. Tacuno losa organizacija igre.a ko je taj odgovoran za organizaciju igre i fukcionisanje ekipe Stojkovic je bio mnogo hladan izgledalo je tako da da je siguran u sve pobede i price su bile da su sigurno vec u finalu,velika obmana naroda i navijaca jedino sto sto se moze predpostaviti i zakljuciti da su neki sa Stojkovicem previse smrkali pa ga danas brane da ostane i dalje selektor svidjelo im se ono smrkanje pa bi da nastave dalje tako.Dobro i moralno bi bilo da sto prije odu oti smrkatori preveranti

  2. Od ovakvog fudbalskog kadra se očekivalo mnogo, mnogo više. Mogli smo do polufinala pa i finala. Biće bolje na Eropskom prvenstvu 2024 u Nemačkoj. Kad mogu Hrvati samo s Modrićem, mi smo za njih Evropski Brazil.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here