youtube/Top Channel Albania
Edita Tahiri

Bivša glavna pregovaračica Prištine Edita Tahiri burno je reagovala na nacrt Zajednice srpskih opština koji su nedavno objavili mediji.

Njena reakcija usledila je nakon što je bivši šef kosovske informativne agencije (KIA) Burim Ramadani objavio nacrt statuta ZSO, iako za sada njegov sadržaj nije potvrđen. Tahirijeva ga je nazvala “skandaloznim”, a reakciju je objavila na svom Fejsbuk profilu.

“Kosovo je, prema Kurtiju, država Unmika, a Rezolucija 1244 deo statuta Udruženja. To je skandalozno, nepopravljivo”, napisala je Tahirijeva.

Inače, Ramadani je posle objavljivanja nacrta rekao da je on širok i dubok i da ako bude sproveden, Kosovo treba da traži nešto veliko zauzvrat. Prema nacrtu, sedište ZSO bilo bi u Severnoj Mitrovici, a sredstva bi dobijala iz Srbije.

3 COMMENTS

  1. Не није скандалозно
    Него врло реално
    Р1244УН КАЖЕ ДА ЈЕ СВА ТЕРИТОРИЈА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ДИО ДРЖАВЕ СРБИЈЕ
    ВИ сте дошли из албаније тамо вам је мајка држава , сретан пут.

    🇷🇸☦️☦️🇷🇸
    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺

  2. Inače, Ramadani je posle objavljivanja nacrta rekao da je on širok i dubok i da ako bude sproveden, Kosovo treba da traži nešto veliko zauzvrat

    Mozete da trazite ali u albaniji ….

  3. Pa šta ste vi mislili??? Niko vama nije kriv što ste sami sebe lagali o nekoj lažnoj, samoproglašenoj državi na teritoriji Srbije i pri tome činili zločine nad starosedeocima Srbima !!! I krajnje je vreme da se sruši ta albanska kula od karata…prihvatite realnost – Kosovo je Srbija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here