Tajne znaju samo sestre

0

Ceca sa sestrom Lidijom
 

Ceca Ražnatović apsolutno poverenje ima samo u sestru Lidiju. Njih dve su izuzetno vezane, pa Lidija sa svojim suprugom i četvoro dece živi kod Ceca u vili preko puta Marakane.

 

Sestre su i iza rešetaka bile zajedno tokom akcije Sablja pre više od deset godina. Prvo je privedena Ceca i stoički je podnosila zatvor sve dok policija nije privela i njenu mlađu sestru, pa je pevačica u znak protesta štrajkovala glađu. Obe su u isto vreme nosile i narukvice na nozi tokom kućnog pritvora.

Marija Šerifović, koja je jedinica, nikada nije krila da je vezana za svoju mamu Vericu, koja je jedina iskreno i bez zadrške može posavetovati, utešiti i sačuvati neku njenu tajnu. S obzirom na to da je do pre samo nekoliko meseci i dokumentarca "Ispovest" skiravala od javnosti da joj se dopadaju žene, ne čudi što je Verica svojoj ćerki ne samo roditelj već i najbolja prijateljaca.

– Srećom, u svojoj majci oduvek imam oslonac, pa i kada me niko drugi ne razume, ona to uspeva – otkriva Marija.

 

Nataša i Kristina: Čuvaju i brane jedna drugu
 

Problema sa neiskrenim prijateljima imala je i Nataša Bekvalac, ali o tome nerado priča. Dešavalo se da detalji iz njenog intimnog života procure u javnost baš zahvaljujući ljudima koji je okružuju. Zato se drži svoje porodice, pre svega mlađe sestre Kristine, koja je bila i ostala njena najbolja prijateljica pred kojom nema tajni.

– Naša najstarija sestra Dragana udala se mlada i njen odlazak iz porodičnog doma učinio je da Kris i ja budemo upućenije jedna na drugu. Uvek sam štitila Kristinu, od najranijeg detinjstva do danas. Mnogo više me boli i povređuju neistine koje kruže o njoj, nego laži o meni. Dovoljno je da pogledam Kristinu i da znam o čemu ona razmišlja, baš kao i ona mene – rekla je svojevremeno Nataša.

– Nataša i ja smo oduvek veoma vezane, pa i danas jedna drugu dopunjujemo i to je nešto najvrednije što imam. Moje sestre su mi sve. Ja sam joj uvek bila podrška i što bi se reklo, čuvala sam joj leđa – dodaje Kristina.

 

Divna je Jelenina najbolja prijateljica, a ne samo majka
 

Jelenu Karleušu mnogi ne vole i osporavaju, pa joj je posebno teško da nađe iskrenu prijateljicu, zato se drži svoje majke Divne s kojom ima otvoren i iskren odnos, koji često prevazilazi relacije dete – roditelj, pa su njih dve i najbolje prijateljice. Za majku često kaže da je njen anđeo čuvar i pred majkom nema nikakve tajne.

 

Mama je moj heroj

Ana Nikolić

Ana Nikolić ima mlađeg brata Marka, ali ističe da joj je najveća podrška u životu majka Miljana. Bez oca je ostala mlada, pa se vezanost za majku samo još više produbila.
– Moja majka je karakterno jaka i stabilna ličnost. Sve je preuzela na svoja pleća i posvetila svoj život Marku i meni pre, a naročito nakon smrti našeg oca. Za sve što danas jesam umnogome sam zahvalna svojoj majci jer ona je apsolutni heroj i sigurno najvažnija figura u mom životu – iskrena je Ana Nikolić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here