EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da američki novinar, Taker Karlson, zna za Srbiju zahvaljujući predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

– Srbija je suverena, nezavisna država koja razmišlja svojom glavom. Put slobodarske Srbije je najteži, ali sam sigurna da bi na njega bili ponosni naši preci a da će biti ponosni naši potomci – izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Ona je navila da je Srbija danas drugačija zemlja upravo zahvaljući politici koju vodi predsednik Republike Aleksandar Vučić.

Prema njenim rečima, u prilog tome govori i njen nedavni susret sa Takerom Karlsonom u Dubaiju.

– Koliko je Aleksandar Vučić uspeo da izgradi imidž Srbije kao slobodarske i nezavisne, govori i moj nedavni susret sa Takerom Karlsonom. Da novinar koji je u ovom trenutku simbol za nezavisno novinarstvo, ne sluša šta sme, a šta ne, da on kaže da mnogo poštuje predsednika Vučića i da bi voleo da sredinom godine poseti Srbiju i da uradi intervju sa njim. On je znao za našu zemlju, poštuje je i ceni i to govori koliko je Srbija danas drugačija zemlja nego što je nekada bila. Gospodin Karlson je bio počasni gost Svetskog samita Vlada u Dubaiju i tom prilikom mi je sve ovo rekao, ja sam bila zaista ponosna – rekla je Brnabić.

3 COMMENTS

  1. Надам се да ће господин председник Вучић
    Бити довољно памета да интервју искористи и добро појасни све чињенице и наравно историју КиМ
    Тако да свјет то може разумјети.
    А Србија одбранити своју територију.

    🇷🇸☦️🇷🇸

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here