Foto: Katarina Todorović
Tamara Milutinović

Tamari Milutinović godina na izmaku donela je romansu sa kompozitorom Saškom Nikolićem, a osim što će 2020. pamtiti po ljubavi, pevačica ističe da je zahvalna jer su svi njeni najmiliji zdravi i srećni.

Kako ističe, praznici su za nju oduvek veoma važni, a iako zbog pandemije koronavirusa nije imala posla, Tamara kaže da joj je to više donelo nego odnelo budući da je najviše vremena provodila sa svojom porodicom.

– Kada se osvrnem na proteklu godinu, najvećom pobedom smatram to što smo moji najmiliji i ja ostali zdravi u celoj ovoj situaciji sa koronavirusom. Zahvalna sam bogu što nas je sačuvao i svima bih želela da budu zdravi. Sigurno je da ću se truditi da i tokom sledeće godine sačuvam dete u sebi i radujem se i sitnicama i praznicima koliko god da je život surov i težak – kaže Milutinovićeva, koju posebno raduje što će i Božić, svoj omiljeni praznik, dočekati sa porodicom.

Iako njena profesija važi za jednu od najzahtevnijih, Tamara tvrdi da su pevačice idealne partnerke.

– Oduvek postoje predrasude o pevačicama, ali odgovorno tvrdim da je sa nama sve pesma i veselje. Mi smo hodajući praznici za dušu i oči. Ko kaže da nije tako, laže – kaže Milutinovićeva.

Tamara ne krije da u novoj godini želi da ispravi sve svoje mane.

– Volela bih da se opametim i da sebi ne stvaram tenziju kada za to nema potrebe. Recimo, ne mogu da oprostim i zabravim saobraćajnu nezgodu koju sam izazvala. Tokom vožnje sam kucala poruke, prošla na crveno i tom prilikom udarila u automobil jedne gospođe. Na sreću nije bilo povređenih, a ja više nikada neću koristiti telefon tokom vožnje – ispričala je pevačica.

– Celu moju porodicu trese praznična euforija i svi smo učestvovali u ukrašavanju našeg doma. Muški su okitili kuću spolja, a žene unutra. Osim Nove godine, i Božić ćemo dočekati zajedno, pa sreći nema kraja. Božić je praznik koji najviše volim i još pre nekoliko godina sam odlučila da za taj dan nikada više neću raditi. Ne postoji tužniji osećaj od toga da si hiljadama kilometara daleko od svog doma – navodi pevačica, koja je prepustila majci glavnu ulogu u pripremanju novogodišnje trpeze.

– Slagala bih kada bih rekla da sam glavna u spremanju praznične trpeze jer je moja majka oduvek bila glavna za to. Ona sprema i novogodišnju i božićnu trpezu, ali joj snajka, koja nam je omiljeni član porodice, i ja dosta pomognemo u tome. Tata je stručnjak za pravljenje rakije, ali to je muški posao u koji se ne mešam. Samo uživam dok ga gledam i kasnije dok degustiram – kaže Tamara, kojoj je godina na izmaku donela ljubav.

– Samo ću reći da ko ljubav širi, taj ljubav i dobija, a meni ljubavi svakako ne manjka. Ko voli druge, ljubav mu dođe kada joj se najmanje nada i to je moja poruka svima u susret 2021. godini – zaključila je Milutinovićeva

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here