Tan: Razmisliću da Kardifu vratim plavu boju

Vinsent Tan
 

Kardif je prošlog vikenda, u pretposlednjem kolu, ispao iz Premijer lige i naredne sezone takmičiće se u Čempionšipu. Malezijski biznismen je u maju 2010. godine preuzeo Kardif, a dve godine kasnije je tradicionalno plavu boju kluba promenio u crvenu, pošto je verovao da će crvena doprineti većoj popularnosti kluba u
inostranstvu, a posebno u Aziji.

"Želim da se koncentrišemo na povratak u Premijer ligu, a zatim ćemo sesti za sto i pronaći rešenje, možda postignemo kompromis. Ja ne odustajem. Ostaću dok se ne vratimo i onda ćemo videti da li ćemo se dogovoriti o promeni boje. Ako se dogovorimo, dugo ću ostati u klubu ", rekao je Tan za Bi-Bi-Si (BBC).

 

"Prvo da se vratimo u elitu, a kada to uradimo, uveravam navijače da ćemo pronaći rešenje kojim će svi biti zadovoljni. Želimo blisku saradnju s navijačima. Pokušaćemo da se sastajemo što češće možemo", dodao je.

 

Uprava kluba je zbog loših rezultata prošlog decembra otpuštila trenera Malkija Makaja i na njegovo mesto dovela bivšeg fudbalera Mančester junajteda Olea Gunara Slošera. Tan je rekao da ga ta odluka ne čini "zlikovcem".

"Iz pravnih razloga ne mogu da komentarišem taj slučaj. Neki ljudi su učinili da izgledam kao negativac. Ispalo je da sam zlikovac iz filma o Bondu, a u stvari sam ja Džejms Bond", rekao je Tan.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime