Tanja Bošković se povlači iz glume

Uživam u svakom danu: Tanja Bošković
 

Osim toga, Boškovićeva je naglasila da, kao neko ko ima 61. godinu, više ne pravi planove, jer su oni neizvesni, piše ”Alo”.

 

”Ljudi u mojim godinama svako jutro treba da se zahvale Bogu što su se probudili i što su živi. Planove više ne pravim, sada uživam u svakom danu. Više ne razmišljam. Neću igrati u pozorištu i na filmu, jer želim da prepustim scenu onima koji stasavaju. Imala sam tu sreću da sam dugo radila sa dobrim kolegama i na različitim projektima, i sve više bila bi samo stvar sujete, a ja sujetna nisam”, kaže Tanja, koja ističe da njenom partneru Marku nije bilo lako da je trpi tokom učešća u takmičenju ”Ples sa zvezdama”.

 

”Zahvalna sam mu što je tolerisao moje godine i moj karakter, koji nije nimalo lak, jer vrlo često imam svoje žute minute. Ipak, drago mi je što sam ostala do kraja jer sam duhom nadomestila to što fizička snaga u mojim godinama opada”, kaže Tanja Bošković, koja je u pomenutom takmičenju sa svojim partnerom osvojila drugo mesto, dok su nagradu odneli Ivan Mihailović i njegova partnerka Marija Martinović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime