Tanja Savić: Slavici nikad neću oprostiti!

0

Ne mogu protiv sebe: Tanja Savić
 

Nekada dve dobre drugarice i prijateljice ne razgovaraju više od četiri godine i Tanja smatra da je najbolje da tako i ostane.
 

– Neke stvari njoj nikada neću oprostiti. Kada sam joj pružila ruku pomirenja, ona je odbila i sada je prekasno. Neke stvari su neoprostive i neke ljude je bolje nemati u svom životu – rekla je Tanja za beogradske medije.
 

Nije sve u novcu

– Novac nema nikakvog značaja, jer ne mogu protiv sebe i nema tih para zbog kojih bi pristala na saradnju sa Slavicom. Ne može se novcem kupiti sve, a sve svoje snove mogu da ostvarim i bez tog dueta – kategorična je Tanja.

Ona ističe da je i sama grešila, ali kada uvidi svoje greške pokaje se i zamoli za oproštaj.
 

– Kada sam kriva nije mi teško da se izvinim i zamolim za oproštaj. Volela bih da mi Saša Popović oprosti za moje ponašanje u emisiji "Narod pita". Te večeri bila sam nervozna i pogrešno sam postupila.
 

Na pitanje da li će sa Slavicom, ipak snimiti duet, ukoliko to direktor "Granda" bude tražio od nje, Tanja spremno odgovara.
 

– Moje je pravo da nešto ne želim i smatram da bi taj duet bio tamna mrlja u mojoj karijeri. I bez nje mogu da imam hitove i uspešnu karijeru. Zaista ne znam zašto se u medijima forsira ta priča o našoj zajedničkoj pesmi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here