Tarantino polako planira penziju

0

Sa 10. filmom želi da zaokruži rediteljsku karijeru

Tarantino je rekao da "iako ništa nije urezano u kamenu" ima planove da se povuče i da to što više neće režirati ne znači da će prestati da stvara.

 

"Na umu mi je pisanje predstava i knjiga, kako bih graciozno dočekao pozne godine. Ne verujem da bi trebalo da ostanete na sceni do trenutka kada vas ljudi mole da se sklonite", rekao je Tarantino.

 

On je rekao da bi voleo da se povuče u trenutku kada ljudima nije dosta onoga što on radi.

 

"Mislim da je režiranje posao za mlade. Dopada mi se ideja da postoji neka vrsta ‘pupčane povezanosti’ od mog prvog do mog poslednjeg filma. Ne želim da ismevam one koji misle drugačije, ali želim da odem dok sam i dalje u punoj snazi", rekao je Tarantino.

 

Tarantino, koji je karijeru započeo "Uličnim psima", kaže da želi da "dogura do desetog filma i da ako uradi dobar posao i ne uprska stvar, završi karijeru".

 

"Ako kasnije naiđem na baš dobar projekat, neću odlučiti da ga ne uradim samo zato što sam rekao da neću, ali deset komada mi zvuči dobro", rekao je on.

 

Osim "Uličnih pasa", Tarantino je režirao i kultne "Petparačke priče", "Džeki Braun", "Kil Bil" 1 i 2, "Osvetnike" i "Đango". Osim toga, radio je delove filmova "Death Proof" i "Četiri sobe".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here