Teodosić ima motiv protiv Partizana

0

"Pozdravljam plasman Partizana na završni turnir u Parizu jer je to veoma važno za srpsku košarku. Još je rano pričati o polufinalu, ali ja ću u svakom slučaju imati dodatni motiv na toj utakmici. Svi znaju koliko volim Crvenu zvezdu i Olimpijakos. Svi znaju da su crvena i bela boja simbol ta dva kluba i da su ‘Gejt sedam’ i ‘Delije’ najbolje navijačke grupe na svetu. Svestan sam koliko će i jednima i drugima biti važan taj naš trijumf nad Partizanom, stoga ću sve učiniti da ih ne izneverim. Za ovakve utakmice se jednostavno živi", rekao je Teodosić.

 

On je priznao da voli da preuzme odgovornost u odlučujućim trenucima u ekipi Olimpijakosa i reprezentaciji Srbije.

 

"Tokom celog života sam naučio da donosim teške odluke. Upravo zbog toga, kada treba nešto da se uradi za ekipu, ne plašim se da preuzmem odgovornost. U velikim mečevima uvek ću uzeti loptu i šutirati u odlučujućim trenucima. Jednostavno, volim da imam loptu u rukama kada kada se odlučuje", istakao je Teodosić i dodao:

 

"Dušan Ivković mi je mnogo pomogao, a posle tri meseca zajedničkog rada, u Grčku sam se vratio pun samopouzdanja. Mislim da je naš trener Panajotis Janakis to prepoznao i ukazao mi poverenje, baš kao i moji saigrači u Olimpijakosu".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here