TERZIĆ: Karadžić je za ludnicu?!

0

Davno je Makijaveli izrekao onu čuvenu "Cilj opravdava sredstvo", ali verovatno nije ni slutio da će se njegov kredo možda i najbolje primiti u fudbalskoj Srbiji. To i ne bi bilo toliko loše da se Srbija – kao što bi se očekivalo u nekoj normalnijoj zemlji – složila oko sopstvenog nacionalnog tima i kao prioritetni cilj postavila uspeh reprezentacije.
Srbija se, nažalost, složila da se ne slaže ni oko jedine stvari koja bi morala da je ujedini, pa umesto da pričamo o pobedama i sigurnom koraku ka Evropskom prvenstvu 2016, prisustvujemo borbi bez rukavica, slušamo o teorijama zavere i žrtvujemo najbolje što imamo.
Tako je u osvanula izjava menadžera Miloslava – Mikija Pajkića, dobrog prijatelja doskorašnjeg selektora "orlova" Dika Advokata, koji krivca za sramni poraz od Danske vidi u Zvezdanu Terziću, po čijem su nalogu, navodno, najiskusniji srpski prvotimci Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov sabotirali reprezentaciju?!
– Advokat mi je rekao da je od muke hteo da počupa kosu koju je presadio pre 10 godina. Tvrdi da mu se nešto slično nije desilo u životu. Razmišljao je da ode s klupe usred utakmice s Danskom. Rekao je da se s ekipom o svemu dogovorio na poluvremenu, ali da ništa od toga nije sprovedeno u delo na terenu. Isto je bilo i na treninzima… Pa svi su videli kakve je kikseve pravio Bane Ivanović na utakmici protiv Danske – naveo je Pajkić.

Predsednik u ilegali
Karadžićevu reakciju maltene je nemoguće dobiti, jer se prvi čovek srpskog fudbala posle debakla od Danske povukao u ilegalu i momentalno odgovornost prebacio na leđa Sava Miloševića, novoimenovanog potpredsednika.

Nije se osvrnuo na optužbe Stanislava Karasija da menadžeri kroje nacionalni tim, ni na odlazak Filipa Đorđevića, po svemu sudeći nezadovoljnog što ne dobija priliku kakvu misli da zaslužuje…
"Optuženi" Zvezdan Terzić uveren je da Pajkić pokušava da odbrani Fudbalski savez Srbije, te da radi po instrukcijama aktuelnog predsednika Tomislava Karadžića.
– Znao sam do danas da je Karadžić uništio srpski fudbal i da mora da ode iz njega, ali nisam znao da je on zreo za psihijatrijsku bolnicu. To što je izjavio taj menadžer, tu priču je plasirao Tomislav Karadžić i to mi je prenelo mnogo ljudi iz Karadžićevog najbližeg okruženja. U bolesnoj želji da ostane na vlasti, on je spreman na sve, pa i da kroz blato provuče dva najbolja srpska igrača, kapitena i zamenika kapitena naše reprezentacije – poručio je Zvezdan Terzić u SMS poruci redakciji Mocart sporta.
Još je napisao:
– Branislav Ivanović i Aleksandar Kolarov su dva momka kojima se ponosi čitava Srbija, velike patriote i sportisti za primer. Samo bolesnom umu može da padne na pamet pomisao da oni bojkotuju reprezentaciju. Znamo da je Karadžić stručnjak za puštanje probnih balona, zamenu teza, ali sad je stvarno preterao. On je za hitnu hospitalizaciju.
A srpski fudbal odavno je truo. I neće se sam isceliti. Niti će to uraditi Miki Pajkić pljuvanjem po Ivanoviću i Kolarovu…

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here