Jović ostaje do punoletstva!

0

Navijači Crvene zvezde mogu da odahnu – Luka Jović će ostati na "Marakani" bar do 18. godine. To je obećao vlasnik agencije Lijan sport Fali Ramadani. On kaže da nije upoznat s podatkom da su aktuelni čelnici srpskog šampiona zbog bezizlazne finansijske situacije morali da prodaju deo prava (20 procenata) na supertalentovanog napadača.
Čovek koga se već godinama priča da vedri i oblači u srpskom fudbalu, te kadrira u Zvezdi, Partizanu i Savezu poručio je da su oni i njegovi saradnici iz Lijan sporta jedinstveni u stavu da je za karijeru Luke Jovića najbolje da još koju sezonu provede na "Marakani".
– Nisam upoznat sa tom informacijom da je Crvena zvezda prodala deo prava na Luku Jovića. To mene i ne interesuje… Ali ako je i to tačno budite ubeđeni da to neće promeniti status Jovića. On još nema 17 godina i uopšte ne razmišljamo o mogućnosti da ga odvedemo u neki inostrani klub. Za njega je najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi najmanje do punoletstva. Ima sve uslove da se razvije u odličnog napadača – rekao je Fali Ramadani za portal Mocart sport.
Poznati menadžer kaže da je upoznat sa činjenicom da je Jović golgeterski apstinira od početka sezone:
– Nemam kontakt sa Jovićem, niti pričam sa njim o aktuelnim problemima. To rade gospoda iz Beograda Nikola Damjanac i Nikola Popović.

 

Nikada nije uticao na Mihajlovića
Ramadani se već nekoliko godina pominje kao mirođija u svakoj srpskoj fudbalskoj čorbi. Posebno je bio aktulen u selektorskoj eri Siniše Mihajlovića, pošto se pričalo da igrači iz njegove agencije imaju protekciju. Posle Sinišinog odlaska spekuliše se da je ulogu gospodara iz senke preuzeo Vlado Lemić.
Na pitanje da je ne tako davno bio u velikom problemu pošto je označen kao čovek koji ima uticaj na Sinišu Mihajlovića Ramadani je imao spreman odgovor.
– Što sam ja bio u problemu? To ste vi novinari napravili problem. Jesam li ja možda kriv što imam toliko igrača, nikada nisam uticao na Mihajlovićev izbor – oštro je završio Ramadani.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here