Foto: MN Press
Ženska odbojkaška reprezentaija Srbije

Odbojkašice Srbije, ostvarile su danas, i treću pobedu na Evropskom prvenstvu pošto su sa 3:0 bile bolje od Belgije. 

U svakom setu je bilo 25:21, a upravo to je bio i razlog zašto je selektor Zoran Terzić bio nezadovoljan posle meča.

– Pobeda 3:0 kao i juče, s tim što sam juče bio zaista zadovoljan načinom na koji smo igrali i odnosom prema utakmici. A danas je to zadovoljstvo preraslo u, ne mogu da kažem ni nezadovoljstvo, nego nešto mnogo gore – a ta reč nije za kamere. Ovako se ne igra. – bio je nezadovoljan Terzić, uprkos pobedi.

Potom je dodao:

– Ovako se gubi Evropsko prvenstvo bez obzira što smo pobedili 3:0. Ispadanje iz ritma, totalna dekoncentracija u terenu, opuštena varijanta gde se zna da ćemo pobediti. I igra kakva već jeste bila. Nadam se da će se dozvati pameti na vreme… Ništa drugo

Selektor Srbije je komentarisao i dva naredna protivnika, Rusiju i Azerbejdžan:

– Pokazalo se da je Azerbejdžan najslabija ekipa u grupi. Došli su sa nekom ekipom koju niko ovde ni ne zna. Slabo igraju i iskreno govoreći to će biti jedno mučenje, kao i danas. A Rusija – ako budemo ovako igrali nemamo šta da tražimo na toj utakmici. Mlada ekipa, veoma kvalitetna i perspektivna, imaju igrače koji će zaista biti vrhunski za koju godinu. Željni su uspeha, željni da nas pobede. Apsurdno je, a siguran sam da će tako biti – Rusija će imati mnogo veću želju da dobije nas, nego mi njih. A mi njih na evropskim prvenstvima nikada u istoriji pobedili nismo. Imamo bilans nula pobeda. Toliko… – zaključuje Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here