Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Argentinca Federika Koriju sa 6:3, 6:3, 6:2.

Raoniću je bilo potrebno sat i 33 minuta da prodje u drugo kolo gde će igrati protiv Francuza Korantena Mutea koji je posle pet setova (6:4, 6:7, 3:6, 6:2, 6:3) eliminisao domaćeg tenisera Džona Milmana.

Lako do pobede u prvom kolu stigao je i Švajcarac Stan Vavrinka koji je 6:3, 6:2, 6:4 slavio protiv Portugalca Pedra Souse posle sat i 36 minuta igre.

Iznenadjenje u prvom kolu napravio je Finac Emil Rusuvuori koji je eliminisao 11. igrača sveta, Francuza Gaela Monfisa. Rusuvuori je pobedio sa 3:6, 6:4, 7:5, 3:6, 6:3.

Amerikanac Rajli Opelka pobedio je Jen-Hsuna Luka u tri seta (6:3, 7:6, 6:3), Francuz Adrijan Manarino bio je bolji od Denisa Novaka iz Austrije sa 6:2, 6:4, 7:6, dok je Australijanac Aleks Bolt slavio protiv Slovaka Norberta Gombosa sa posle četiri seta.

 

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 7:6, 6:2, 6:3.

Treći teniser sveta i prošlogodišnji finalista Australijan opena je prvu prepreku u Melburnu preskočio posle dva sata i 42 minuta igre, a u drugom kolu će igrati protiv boljeg iz meča Dominik Kepfer – Ugo Delijen.

Da podsetimo, na startu Australijan opena uspešan je bio i srpski teniser Miomir Kecmanović, dok je Aleksandar Zverev posle mnogo muka i lomljenja reketa prošao u 2. kolo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here