MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Vlasotincu zadržali su tokom vikenda petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su trojica u Vlasotincu izazvala saobraćajne nezgode, saopštila je danas Policijska uprava Leskovac.

Kako se navodi, devetnaestogodišnji vozač „reno megana“ je upravljajući vozilom sa 1,88 promila alkohola u organizmu usled neprilagođene brzine sleteo sa puta i prevrnuo se, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi njegov suvozač je zadobio lake telesne povrede.

Takođe, 26-godišnji vozač „pežoa“ je, vozeći sa 1,85 promila alkohola, sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a 28-godišnja devojka koja se nalazila na mestu suvozača zadobila je teške telesne povrede.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se kada je pedesetčetvorogodišnji vozač upravljajući „renoom“ sa 1,39 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu traku i udario u „bmv“ koji je vozio tridesetčetvorogodišnji muškarac i on je lakše povređen.

Saobraćajna policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja 24-godišnjeg vozača „bmv“-a sa 1,22 promila alkohola u organizmu, kao i 29-godišnjeg vozača „alfa romea“ sa 1,52 promila alkohola. Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here