Tragedija: Kombi sleteo s utoputa, poginula žena

0

twitter/itele
Stravična nesreća: Kombi sleteo s autoputa (Foto: Arhiva)
 

Ona je najverovatnije bila na suvozačkom sedištu kombija „reno espejs“ švajcarskih tablica kojim je upravljao njen muž Elhami Š. (40).

U vozilu je bilo i petoro njihove dece, tri ćerke od 9, 12 i 18 godina i dva sina, stariji je dvadesetogodišnjak i mlađi koji ima 8 godina. Kombi je izleteo sa puta i potom se prevrnuo, nesrećna žena je preminula na licu mesta, a ostali članovi porodice su prevezeni u Urgentni centar smederevske bolnice.

– Deca su, srećom, samo ugruvana, ali su u šoku. U prvi mah smo sumnjali da je vozaču polomljena ključna kost, jer smo imali probleme u komunikaciji, pošto oni jesu naši državljani ali slabo govore srpski. Ispostavilo da je on štitio rame i nije hteo da dozvoli snimanje jer ima ugrađen pejsmejker – kaže dr Mirko Jokić iz smederevskog Urgentnog centra.

Policija sumnja da je uzrok nesreće neprilagođena brzina i mogući umor vozača.

Meštani inače taj deo puta zovu "Turska krivina“, jer ne prođe godina da neko tu ne strada, a najčešće žrtve su bili turski državljani koji su tu ginuli vraćajući se kućama iz zemalja Zapadne Evrope, na odmore ili za praznike. I porodica iz Gnjilana je najverovatnije krenula iz Švajcarske kući za predstojeće praznike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here