Trajković: Mišić mi je uništio život

0

Zvezdini navijači napadaju Trajkovića

 

"Na stadionu sam pokušavao da zaštitim ljude od huligana. Mogao sam, ali nisam, da izvadim pištolj i pucam i spasem sebe. U sudnici je odbrana pokušavala da me predstavi kao nenormalnog čoveka. Ne razumem zašto su toliko zverstvo usmerili ka meni?“, pita Trajković.

 

On podseća da je u sudu rekao "da koliko je on žrtva, toliko je i Mišić, koga su neki ljudi nagovorili da ga napadne“.

 

“Ti nalogodavci su i dalje na slobodi. Ipak, ne mogu da žalim Mišića, jer mi je uništio život“, navodi Trajković.

 

On kaže da u poslednjih skoro dve i po godine samo njegovi najbliži znaju kroz šta prolazi.

 

Trajković posle napada

Možda se nikada neću oporaviti. Lekar kaže da ću biti srećan ako se bar 30 odsto vratim u normalno stanje. A za sve ovo vreme niko iz Zvezde, na čijem stadionu sam uništen, nije došao da me pita kako sam, a na poluvremenu utakmice sa Javorom iz Ivanjice uz muziku ide skandiranje "Uroš Mišić!““, rekao je juče Trajković posle izricanja presude.

 

Mišiću je i prvom presudom, koju je Vrhovni sud poništio i naložio novo suđenje, osuđen na 10 godina zatvora. Njemu će u kaznu biti uračunat i pritvor, u kom je od 4. decembra 2007. godine.

 

Obrazlažući presudu, predsednik sudskog veća Velimir Lazović rekao je da je Mišić kriv za pokušaj teškog ubistva i da je iz video-snimaka sa utakmice i iskaza oštećenog nesumnjivo utvrđeno da je Mišić sa upaljenom bakljom prilazio Trajkovićevom licu i leđima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here