Trajković više neće igrati za Partizan!

0

Završio sa crno-belima: Trajković u duelu sa Draganom Mrđom
 

Branislav Trajković je završio sa Partizanom. Formalno, niko u Humskoj 1 to nije spreman da potvrdi, ali prema informacijama dostupnim tokom četvrtka, iskusni štoper više neće igrati takmičarske utakmice za crno-bele.

 

Tako je odlučio trener Marko Nikolić, koji je posle revanša sa Ludogorecom, na kome je bivši prvotimac Vojvodine isključen, nagovestio ovaj epilog rečima da za gest Trajkovića tolerancija ne može da postoji. Takve najave trebalo bi da dobiju potvrdu već u nedelju popodne, kad ekipa iz Humske 1 u prvom kolu Superlige igra sa Voždovcem, na stadionu Obilića. Trajkovića neće biti u konkurenciji ni za taj, kao ni za bilo koji drugi takmičarski meč, pošto su u stručnom štabu procenili da je "ispucao" bonus grešaka koje su koštale Partizan otkako je zimus stigao iz Novog Sada.

 

Kako su do kraja prelaznog roka ostale tri sedmice, čelnici Partizana gledaće da realizuju transfer Trajkovića u inostranstvo i dovedu još jednog štopera, pošto su treneru Nikoliću na raspolaganju Vojislav Stanković, Branko Ilić i Miloš Ostojić.

Inače, Trajković je u januaru potpisao ugovor sa crno-belima koji ističe u junu 2017.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here