Megan Rapino, kapiten ženske fudbalske reprezentacije SAD, novog-starog svetskog šampiona, britkim jezikom izrazila nezadovoljstvo u ophođenju predsednika Donalda Trampa prema njenim saigračicama i njoj.

Rapino otvoreno ne krije nezadovoljstvo politikom koju Tramp vodi i često ulazi u prepiske na društvenim mrežama sa prvim čovekom SAD.

Tako je na njen komentar da iz protesta ne želi da poseti Belu kuću, ukoliko dođu do vrha, Tramp odgovorio da više treba da se bavi time da uopšte osvoji Mundijal.

Kako to obično biva, Rapino postaje najboji igrač i strelac prvenstva.

– Mi (fudbalerke SAD) smo sve što on voli, sa izuzetkom da smo moćne, jake žene – kaže Rapino za Gardijan.

– Bilo mu je vrlo teško da se snađe, videli ste po njegovim tvitovima – mrzi nas, ne voli nas, hoće da dođemo u Belu kuću. I svaki put isto. Mnogi su govorili (za te razmene komentara): “To je bilo tako uzbudljivo!”, a ja se mislim: “Iskreno, on je šarlatan, zato nije ni bilo uzbudljivo, jer je sve ovo suludo – objašnjava Rapino.

– Neću da kažem da sam protiv autoriteta, ali ako postoji osoba koja manipuliše drugima i koristi svoju moć, da li bio nastavnik kad sam bila dete ili sad Donald Tramp sad, ništa od toga me više ne uzruja – kaže američka fudbalerka.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here