Crvena zvezda ima mnogo igrača koji su interesantni klubovima iz najjačih evropskih liga.

Predstojeći prelazni rok u Crvenoj zvezdi će biti jedan od najburnijih u prethodnih nekoliko godina, pošto se očekuju velike promene u igračkom kadru. Klub će sigurno prodati nekoliko igrača koji nisu u prvom planu, kao i dva ili tri standardna prvotimca.

Uz to, mogao bi da se desi i jedan potpuno neočekivani transfer. Mediji javljaju da je za ofanzivnog vezistu Miloša Pantovića, rođenog 28. avgusta 2002. godine, ponudu spremio lisabonski Sporting koji je u prilici je da izdvoji između dva i tri miliona evra za kupovinu bisera sa “Marakane”.

Ne bi bilo iznenađenje da se sve ove zime završi potpisom za portugalski klub. Pantović je standardan u ekipi trenera Slavoljuba Đorđevića u grupnoj fazi Lige šampiona za juniore, počeo je sve četiri dosadašnje utakmice i postigao gol u pobedi nad Olimpijakosom.

Da je Pantović jedan od najtalentovanijih u školi pokazao je i potez trenera Vladana Milojevića da mu pruži šansu za debi u prvom timu na kup meču sa Trepčom. Zajedno sa Borisavom Burmazom igrao je u finišu utakmice odigrane u Staroj Pazovi 10. oktobra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here