Beograd na vodi
Novi izgled Savske ulice

Ako ste se tamo daleko, u retkim trenucima odmora i nostalgičnim razmišljanjima o povratku u svoju zemlju, zapitali kako danas izgleda taj čuveni i pesmom ovenčani april u Beogradu i kakvi su uslovi za kupovinu stana u njemu – nalazite se na pravom mestu.

Život na obali reke, u prirodnom okruženju punom zelenila i parkova, može postati i vaša svakodnevica ukoliko zajedno s porodicom odlučite da novo poglavlje započnete baš u Beogradu na vodi, najsavremenijem naselju u Srbiji, koje na jednom mestu nudi sve sadržaje dostojne svetske metropole.

Novo lice Savske ulice

Već po isključenju s auto-puta i ulasku u uže gradsko jezgro, prvo što ćete moći da uočite jeste potpuno novo lice Savske ulice i njen rekonstruisan kolovoz, dok će trotoari uskoro biti ukrašeni raskošnim drvoredom. Nema sumnje da će, nakon što bude završena izgradnja zgrada niske spratnosti u okviru Beograda na vodi, sa uređenim, zelenim dvorištima okrenutim baš ka Savskoj, ona postati jedna od najlepših ulica u Beogradu.

Stanovi u ovim i okolnim zgradama upravo su skrojeni po meri porodice i garantuju jedinstveni životni stil zahvaljujući kojem vam se sve nalazi praktično nadohvat ruke. Na svega nekoliko minuta laganog hoda od vašeg stana nalaze se Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu jugoistočne Evrope, Sava Promenada, omiljeno beogradsko šetalište i novi centar gradskih dešavanja, preko 50 kafića i restorana, prodavnice, saloni lepote, pekare, teretane, dečije igraonice…

Galerija je na samo nekoliko minuta šetnje

Kao svojevrstan biser ovog dela grada izdvaja se Savski park, najmodernija „zelena oaza“ u našem glavnom gradu, u kojoj nastaju najlepše porodične uspomene. Smešten je na idealnoj lokaciji, u zaleđu Savske ulice, i sadrži multifunkcionalne sportske terene, stazu za džoging, stolove za stoni tenis, klupe za piknik i savremena, jedinstvena dečija igrališta za zabavu i razvijanje mašte. Vaši mališani će ga naprosto obožavati! U neposrednom komšiluku biće izgrađen i BW Apollo, sportsko-rekreativni centar svetske klase, tako da ćete zajedno sa svojim najdražima moći da uskočite u bazen praktično odmah po izlasku iz zgrade. Pored bazena, ovde će se nalaziti i najsavremenija teretana, svlačionice sa tuševima i kafić.

Takođe, tu je i Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, koja je svojim jedinstvenim oblikom i spektakularnim animacijama na medija fasadi ne samo privukla veliku pažnju u Evropi i svetu, već i postala jedan od najupečatljivijh simbola naše prestonice. O njenoj izuzetnosti dovoljno govori činjenica da je čuveni Marriott International prepoznao baš Beograd na vodi kao idealnu adresu ne samo za hotel St. Regis, već i za prve brendirane luksuzne stanove The Residences at The St. Regis u Evropi.

Idealno okruženje za srećno detinjstvo

Na jednom kraju Savske ulice, kod Mostarske petlje, nalazi se Ložionica, jedna od najautentičnijih građevina starog Beograda, kojoj će sada biti udahnut novi život. Ona će, nakon rekonstrukcije koja je u toku, postati multifunkcionalni kreativni centar, a u njenoj neposrednoj blizini nalaziće se i metro stanica.

Dvojezična državna škola sa bazenom

Na drugom kraju jedne od najvažnijih “saobraćajnih vena” našeg glavnog grada nalazi se prostrani i uređeni Savski trg, sa dosta zelenila, klupa i staza za pešake. Zgradu Stare pošte uskoro očekuje temeljna rekonstrukcija nakon koje će remek-delu Momira Korunovića biti vraćen originalni predratni sjaj, a u njoj će biti smešteno pozorište, biblioteka, kao i interaktivni dečiji muzej. Na par koraka od nje nalazi se i zgrada nekadašnje Glavne železničke stanice koja će biti preuređena u Istorijski muzej Srbije.

Odmah iza nje, u zaleđu Savskog trga, do kraja ove godine počinje izgradnja državne dvojezične osnovne škole sa bazenom i sportskim terenima na otvorenom, kao i najmodernijeg državnog vrtića atraktivnog dizajna. Na samo minut odatle nalaziće se još jedna metro stanica, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Moderan vrtić za kreativno odrastanje mališana

Sa ovakvim sadržajima i ovakvom ponudom, možete zaboraviti na automobil, saobraćajne gužve i probleme oko traženja parking mesta. Uhvatite svog mališana za ruku, prošetajte se sa njim do budućeg obrazovno-kulturnog centra grada, ostavite ga na čuvanje vaspitačici i već ste na pola puta do posla. Kada vaše dete stasa za školsku klupu, u školu, koja se nalazi odmah prekoputa vrtića, moći će da ide sam, bezbrižno i lakog koraka, jer se ona nalazi nadomak vašeg doma.

Jedinstvena prilika za povratak u Srbiju

Stanovi duž Savske ulice, po početnoj ceni od 3.200 evra + PDV po kvadratu, biti useljivi već sledeće godine. Prilika koja se ne propušta je i mogućnost otplate stana tokom izgradnje u sedam rata sa 0% kamate.

Na Prodajnom danu u četvrtak, 6. aprila, u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi od prodajnog savetnika možete saznati više detalja o stambenoj ponudi i izabrati svoj idealan dom, na idealnoj lokaciji.

Beograd na vodi – idealno porodično okruženje

Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu šansu – registrujte se na sajtu, rezervišite svoj termin i započnite novi život na obali Save. Jer, na kraju krajeva, ne kaže se bez razloga “moj stan – moja sloboda, moja zemlja – moja sreća”

Zar ne?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here