Trener Anderlehta kažnjava Mitrovića: Rekao sam mu da odmori, ali ne ovako

0

 Aleksandar Mitrović
 

Srpski reprezentativac se pojavio na prvom treningu belgijskog kluba sa nekoliko kilograma viška, što mu je albanski stručnjak otvoreno zamerio. Posebno zbog činjenice da je u odnosu na ostatak ekipe dobio nekoliko dana odomora više, zbog turneje Orlova po Severnoj i Južnoj Americi.
„Nije u formi! Čak je i dodao nekoliko kilograma. Nemojmo da se pretvaramo kako se držao programa treninga tokom pauze. Rekao sam mu da odmori, ali ne baš ovako“, razočarano je komentarisao Hasi.

Ekspedicija Anderlehta je danas otputovala na pripreme u austrijski Salfelden, a mladom napadaču sleduje „udarac po džepu“.
„Mitrović će biti kažnjen, svestan je propusta. Kad igraču ukažem poverenje onda očekujem od njega nešto za uzvrat. Putuje sa nama na pripreme u Austriju, ali će morati da radi postepeno kako bi uhvatio ritam, njegova eventualna povreda poslednje je što nam je potrebno“, dodao je Hasi.

Sa druge strane, „optuženi“ Aleksandar Mitrović je objasnio i kako se ugoijo:
„Prvo sam se odmarao na plaži u Turskoj, potom bio u Beogradu. Malo sam i tenirao, ali nisam ništa forsirao“, rekao je Mitrović.

Iako se pominjalo da ga traže Borusija Dortmund, Milan, Sevilja, Porto i Everton, Mitrogol je potvrdio da će i naredne sezone igrati za Anderleht, u koji je stigao prošlog leta za pet miliona evra, kao najskuplji fudbaler u istoriji belgijskog fudbala.
„U dogovoru sa ocem i agentom odlučio sam da ostanem još godinu dana u Briselu. Ne vidim razlog zašto bih odlazio, volim ovu sredinu, a pošteno da vam kažem, smatram da još nisam spreman za vrhunski klub. Želim da postižem još golova za Ljubičaste, kako u Ligi šampiona, gde se nadam plasmanu u nokaut fazu, tako i u prvenstvu i kupu“, rekao je Mitrović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here