Tri Mesijeva slaloma najlepši Barselonini golovi ikada (VIDEO)

0
twitter.com/FCBarcelona
Mesi s klupskim priznanjem za vanredno golgetersko delo

Posle 100 dana i pola miliona glasova poklonika španskog velikana u klupskom izboru ispalo da je na većinu njih najjači utisak ostavio pogodak argentinskog asa protiv Hetafea na Nou Kampu u ligaškoj sezoni 2006/07.

Evo tog gola, postignutog u stilu Mesijevog slavnog prethodnika Maradone u četvrtfinalu Mundijala u Meksiku 1986. protiv Engleza.

Na drugom mestu je pogodak na meču s baskijsim Atletikom, takođe u prvenstvu, u sezoni 2014/15, isto u Barseloni.

Treći najupečatljiviji utisak ostavio je Mesijev pogodak protiv Reala u Madridu, kada je Barselona savladala najljućeg rivala s 2:0 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona (drugi meč 1:1).

Izgleda da su Barseloni navijači potpuno pod utiskom igara Mesijeve generacije. Nezaboravni asovi kao što su Ronaldinjo, Ronaldo, Rivaldo i ostali nisu dosegli ni do četvrtog gola. To je Serhi Roberto, koji se u maniru rasnog strelca snašao da loptu iza leđa odbrane Pari Sen Žermena u padu smesti u mrežu. Bilo je to u revanšu osmine finala Lige šampiona 2017. Iako je u Parizu izgubila s 4:0, Barselona je pred svojom publikom pobedila sa 6:1, a poslednji pogodak, koji ju je i odveo dalje, jeste taj Robertov.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here