MTEL Global
Tri sjajne serije koje možeš da gledaš na MTEL TV-u

Ovogodišnja jesen donosi tri izvanredne domaće serije koje obećavaju da će zaokupiti pažnju publike.

U rasponu od napetih detektivskih narativa u “Tunelu” preko zavodljivih intriga u “Pozivu” do dramatičnih preokreta u drugoj sezoni “12 reči”, svaka od ovih serija nudi svoj jedinstveni pristup i fascinantne priče. Sve tri serije možeš da gledaš u MTEL TV ponudi.

U seriji “Tunel”, emitovanoj na Superstar kanalu, gledaoci će imati priliku da se upuste u svet koji spaja elemente policijskog trilera i socijalne drame. Ova serija, koja sadrži 12 epizoda temeljenih na stvarnim događajima, fokusira se na 11 zahtevnih slučajeva koje rešava Specijalni pregovarački tim Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Priča detaljno istražuje kako izazovi pregovaranja utiču na živote članova tima. Sa glumcima kao što su Jovan Belobrković, Minja Peković i Miloš Đorđević, “Tunel” istražuje složene teme kriznog pregovaranja, emitujući se svakog vikenda u 21 čas na Superstar kanalu.

Najnovija sezona serije “12 reči”, koja se prikazuje na MTEL TV-u, donosi priču o mladom advokatu Milošu Ivanoviću, čiju ulogu tumači Viktor Savić. Serija prati Miloševe profesionalne i lične izazove, uključujući odnose sa mentorom, advokatom Tomislavom Gruborom (Tihomir Stanić), i mafijaškim bosom Žarkom Čečerinom (Nikola Pejaković). Ova serija nudi uvid u složeni svet pravosuđa i kriminala, emitujući se radnim danima u 21 čas na Superstar kanalu.

“Poziv” predstavlja moderni triler koji gledaoce vodi na uzbudljivo putovanje kroz misteriju i intrigu. Mirjana Joković briljira u ulozi Anice Reljić, bivše policijske inspektorke koja sada radi u kol centru. Njen lik je uvučen u kompleksnu mrežu zagonetki kada počne istraživati preteće pozive upućene Sonji Tošić, bogatoj samohranoj majci. Serija “Poziv”, koja se emituje subotom i nedeljom u 20 časova na RTS1, istražuje duboke slojeve ljudskih odnosa i društvenih problema.

RTS i Superstar kanale na kojima se emituju serije, kao i još 270 kanala sa Balkana možeš da gledaš u svim MTEL TV paketima. Poseti MTEL sajt i obezbedi svoj MTEL TV paket.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here