pixabay.com

Nošenje čarapa u krevetu, usmerenost na zadovoljavanje isključivo sopstvenih potreba i narcističko ponašanje navike su ponašanja koje će partnerke najlakše naterati u tuđi krevet, pokazalo je nedavno istraživanje o vanbračnim aferama na više od 4.000 ljudi britanske internet stranice Victoria Milan.

Među top razloge koje će podstaći ženu na prevaru spada i nekreativno ponašanje u krevetu zbog kojeg seks uvek izgleda isto i “odrađuje” se rutinski, kao i preskakanje predigre, naveli su istraživači.

Žene će, ako varaju, s tim ponašanjem početi posle treće godine braka, a muškarci malo kasnije od toga. Zajednički motiv kod oboje za preljubu je dosada.

Zanimljivo je da su razlozi zašto muškarci varaju bili vrlo različiti, a momci su nedostatak seksa imenovali glavnim razlogom za varanje stalne partnerke, dok žene to nisu navele u svojih top pet razloga.

Istraživanje je srušilo i jedan popularan mit – da je muškarcima teže da ostanu verni. Naime, oni s prevarama obično “kreću” posle 3 godine i 10 meseci u braku, kasnije od žena.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime