Poput Kalimera iz crtanog filma stalno i za sve viču „nepravda, pa to ti je“ i u mnogim situacijama koje nisu za pravljenje pritiska, oni su opterećeni.

Tri horoskopska znaka naročito se ističu sa gotovo bolesnom opterećenošću i konstantnom potrebom za pravdoljubivošću da često ispred sebe i ne vide kada je sve u redu.

Devica

Osobe rođene u ovom znaku bolesno su pedantne i opsednute perfekcijom da jako često umeju da iritiraju sve oko sebe time. Neće se smiriti ako pikslu ne vrate na svoje mesto ili ako ne provere da li su vrata od kuće zaključana. Ako im nešto ne ide od ruke, do besvesti će se preispitivati. Zato, i kada imaju svoj dan, Device često ne umeju da ga dovoljno cene.

Vaga

U odnosu na Devicu koja je opterećena savršenstvom, Vage su toliko naporne u želji da u svakom segmentu života doživljavaju pravdu, da im se dan ruši „kao kula od karata“ ako primete da nešto nisu isterale na čistac. Naročito su teški kada primete da je mladost proletela i da postaju starije osobe. Jednostavno, ne prihvataju život posle četrdesete i učiniće sve da izgledaju i razmišljaju maltene kao tinejdžeri.

Ribe

Ljudi iz ovog znaka kao da su od detinjstva sagradili paralelni svet i ne prihvataju nikada, ako ih to uznemirava, nešto što se realno oko njih dešava. Idu linijom manjeg otpora i ne odustaju od svoje utopijske vizije života. Često upadaju u poroke ako ne vide izlaz iz teških situacija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here