Trener Partizana teško je pronalazio reči posle poraza od Crvene zvezde u četvrtoj utakmici finala plej-ofa.

 

Crvena zvezda je pobedila košem Bilija Berona u poslednjoj sekundi, a italijanski stručnjak je iskoristio priliku da, mirnim tonom, upozori da sistem ne funkcioniše.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, dobili su nas na individualni talenat. Ovo je bila fantastična serija, trajala je sedam dana, ali kao da je 70 godina, tako se osećam. Naučio sam više za ovih sedam, osam dana nego u celom životu o košarci i oko košarke – rekao je Trinkijeri i nastavio:

Želeo bih nešto pametno da kažem, ali neće biti lako. Bili su koraci – tri i po koraka. Bila bi peta utakmica. Ja mislim da su moji igrači i navijači Partizana zaslužili majstoricu, koje neće biti. Sad je lako svaliti na sudije večerašnje utakmice, ali ja to neću da uradim. Ima mnogo više od toga… Sistem ne funkcioniše.

Trinkijeri se osvrnuo i na prvi duel u kome je isključen u poslednjoj četvrtini.

Šta se desilo u prvom meču? Pogrešili su, znaju oni, znaju svi… Bila bi naša lopta, a na semaforu 0,7 sekundi, poništio bi se koš, a nisu svirali. Šta sad ja… Šta mogu ja da uradim? Moraš da budeš mnogo hrabriji da bi ovo dobio. Biti partizanovac znači i to. Nema tuge, izgubili smo, ali nismo poraženi. Izvukli smo ono što smo imali i ono što nismo imali, borili se, vratili, grešili… Nismo imali, nešto nam je falilo, ali sigurno nisu m*** i srce. To nam nije nedostajalo.

Zbog cele situacije, Partizan je odmah uložio žalbu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here