Crno-beli će pokušati da ostanu perfektni.

Partizan u četvrtom kolu Evrokupa u utorak dočekuje Lokomotivu Kubanj. Duel će se, zbog zauzetosti „Arene”, igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, a početak je zakazan za 20 časova. U prva tri kola grupe B, Lokomotiva je zabeležila dva trijumfa i poraz, dok crno-beli imaju sve tri pobede.

Pred novi evropski izazov, Andrea Trinkijeri, trener Partizana, za klupski sajt je izjavio:

– Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremena smo proveli na putovanjima, igrajući utakmice na gostujućem terenu. Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika.

Ognjen Jaramaz, bek crno-belih, odlično je odigrao protiv Mornara i nada se da bi Partizan mogao da nastavi pobednički niz i u duelu protiv Lokomotive.

– Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. Sa druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje ova utakmica nosi – poručio je Jaramaz.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here