M. Stanković
PRVE NA STAZI: Devojčice najmlađeg uzrasta

Učenici koji pohađaju dopunsku nastavu na srpskom jeziku u Osnabriku u organizaciji Ministarstva prosvete Srbije učestvovali su prošle nedelje u Krosu RTS.

Takmičenje je organizovano u porti osnabričkog hrama koji je posvećen Svetom Georgiju. Profesorka Marija Mrdović je svoje đake podelila na grupe, prema polu i uzrastu. Takmičili su se svi polaznici nastave, pa su zato svi i zaslužili diplome za učešće.

Brojna publika, u kojoj su bili roditelji i braća i sestre onih koji su trčali neumorno je bodrila takmičare. Lepo vreme je doprinelo da svi uživaju u sportu, a nekoliko očeva se takođe oprobalo u trčanju.

Dečaci treći i četvrti razred
SVI DOBILI DIPLOME: Učesnici krosa sa roditeljima i profesorkom Marijom (desno)

Izdvajamo po troje prvoplasiranih u svim održanim trkama.

Devojčice: Grupa predškolski uzrast i 1. razred: 1. Maja Savić, 2. Mila Stojanović 3. Elena Zavođa. Grupa 2. i 3. razred: 1. Mateja Babić, 2. Marina Stojanović, 3. Leticija Grijeko. Grupa 4. i 5. razred: 1. Dejana Milović, 2. Lena Stefanović, 3. Katrin Jakuš. Grupa 7, 8. i 9. razred: 1. Teodora Dabić, 2. Helena Milovanović, 3. Emilija Tadić, 4. Mila Ratković

Dečaci: Grupa 1. i 2. razred: 1. Miljan Milović, 2. Miloš Zavođa, 3. Miloš Milovanović

Grupa 3. i 4. razred: 1. Damjan Milović, 2. Filip Brkić, 3. Vukašin Đurišić. Grupa 6. razred: 1. Nikola Garović, 2. Nemanja Milovanović, 3. Jovan Milovanović. Grupa 7. i 8. razred: 1. Nikola Milovanović, 2. Andrija Dabić, 3. Slavko Martić

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here