Trudnice pobacuju posle vakcine

0

Deirde je u intervjuu insistirala da žene koje su imale pobačaje treba da kažu  doktorima da vakcina i trudnoća ne idu zajedno.

 

Deirdre Koleman Imus je osnivač Centra za pedijatrijsku onkologiju u okviru Hakensak medicinskog univerziteta u Nju džerziju.

Istraživala je povezanost između kancera i zagađenja.

Njen centar dobio je nagradu kvaliteta maja 2006.
2007 postala je šef nacionalne asocijacije za autizam.
2007 dobila je nagradu za humanog doktora Pejs Univerziteta zbog zasluga za zaštitu zdravlja dece.

Ona tvrdi da zdavstveni radnici namerno prećutkuju činjenicu da na kutijama vakcina piše da njihov način delovanja na trudnice još uvek nije utvrđen.

Mnoge je razbesnelo ono što je mlada Amerikanka izjavila. Ako nam govore da vakcina protiv svinjskog gripa nije bezbedna za decu ispod šest meseci zašto onda ne kažu da nije bezbedna i za trudnice, pitali su se mnogi.

 

Posle tog intervjua, u javnost su počele da izlaze žene koje su pobacile posle vakcine. Mi vam prenosimo Šokantna ispovest žene koja je pobacila posle vakcine protiv H1N1.

 

EBWashington:

"Bila sam tako uzbuđena. Ostala sam trudna posle godinu dana pokušavanja. Trebalo je da rodim 25. juna. Imam dva dečaka i nikakva istorija pobačaja nije postojala u porodici. Sve je bilo u redu. Prošlog ponedeljka, primila sam vakcinu “Timesoral“ protiv H1N1.

U utorak sam se osećala loše, a u sredu sam počela da krvarim. Onda se dogodilo.
Istraživala sam malo po Internetu i videla da je bilo još dosta pobačaja posle vakcine, ali da nisu prijavljeni zato što je doktorima bilo teško da objasne šta je iz vakcine izazvalo pobačaje."

Tayla08
Moja prijateljica je pobacila 2-3 dana posle vakcine. Ona je bila 7. nedelja trudnoće.

 

Jo:
Ja sam primila vakcinu protiv sezonskog gripa. Bila sam 8 nedelja trudnoće. Tri dana kasnije sam pobacila i ne pada mi na pamet da primim vakcinu protiv H1N1.

Linda Hil:
Moja snajka je bila u 10. nedelji trudnoće kada je primila vakcinu. Te iste noći je pobacila.

 

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here