Foto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel izjavio je da veruje da će londonski klub da nastavi takmičenje.

Čelsi je pod blokadom, ne može da ostvaruje prihode ni od ulaznica, suvenira, napuštaju ga sponzori, zabranjena je kupovina i prodaja igrača…

Roman Abramovič je napustio klub, želi da ga proda, ali mu je zamrznuta sva imovina u Velikoj Britaniji i posao je stopiran.

– Verujem ljudima koji su odgovorni i verujem Vladi Britanije da će pronaći rešenje koje će nam omogućiti da nastavimo takmičenje. Da nastavimo kroz sezonu i da nastavimo da odlučujećmo o našim potezima na ljeto. Svi smo iznenađeni ovim vijestima – rekao je trener Tomas Tuhel.

Mediji sada dovode u opasnost i opstanak kluba, pitaju se da li će imati novca i da završe sezonu.

Ne zna se ni u kakvim dresovima će igrati, jer je saradnju otkazao jedan od sponzora “Three” i zahtevao da se logo po hitnom postupku skine s dresova.

– Uvek možemo na dresove da stavimo poruke mira, mada možda je problem naći dovoljno dresova u kojima možemo da igramo s obzirom na sankcije. Ali sve dok imamo dovoljno dresova i dok je autobus pun goriva doći ćemo na utakmicu i biti konkurenti. Kada dođe velika oluja ukopate se, držite se zajedno i ostanete jaki. A poruke za mirom nikad ne mogu biti pogrešne – kazao je Tuhel.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here