Srbije se propisno namučila protiv autsajdera.

Reprezentacija Srbije je mnogo teže nego što se očekivalo pobedila Luksemburg 3:2, a u finišu meča je čak i strepela za tri boda. Ponovljene su greške iz prethodnih utakmica, naročito u odbrani, pa je jasno da je pred selektorom Ljubišom Tumbakovićem, uprkos četvrtoj uzastopnoj pobedi, težak i zahtevan posao da unapredi igru “orlova”.

Tumbaković je posle utakmice otvoreno pričao o problemima ekipe.

– Rekli smo pre meča da ćemo gledati samo sebe i samo svoj rezultat. Ušli smo sa ciljem da ostvarimo pobedu, ali kad imamo rezultat i kada imamo mogućnost da uvedemo meč u mirnu završnicu, mi i ovoga puta udjemo opušteni i u pojednim trencima dovedemo pobedu u pitanje i ceo tim. Ima stvari za ozbiljnu priču i analizu. Mnogo stvari nije bilo dobro, kako u prvom, ali tako i u celom drugom poluvremenu….

Upitan da li je ekipa mislima već u baražu ili je fokusirana na meč za Ukrajinom, Tumbaković je rekao da reprezentacija kvalifikacije želi da završi na “najbolji način”.

-Imamo cilj da takmičenje završimo na najbolji način. Igramo kod kuće protiv tima od kog smo ozbiljno poraženi i sad pred našom publikom želimo da ostvarimo dobar rezultat. Šta će biti ne zavisi samo od nas – zaključio je selektor “orlova”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here