Privatna arhiva
Igor Lazić Nigor

Igor Lazić, poznatiji kao Niggor u bolnoj ispovesti pričao je o najtužnijim detaljima iz svog života. Naime, jednom prilikom odlučio je da poseti vidovnjaka koji mu je dao amajliju, ali je bio upozoren da samo on sme da je dotakne i niko više.

– Teško mi je o tome da pričam i jako čudno, misliće neko da sam poludeo. Imao sam nešto što sam morao da čuvam i da to čuva mene i to niko nije smeo da dira. Moj otac je to našao i pomisilo da je droga, pa sam ja poludeo što je on to uzeo u ruke. Ubrzo posle toga počele su da se ređaju tragedije. Iznenada mi je bratu umrla ćerka koja je imala 13 godina. Pre toga mi je otac stradao u saobraćajnoj nesreći kao pešak. Onda sam se ja razboleo, dobio tumor na mozgu i lečio se godinama. Bio sam sam sa sobom neko vreme i borio se svojim nekim demonima – rekao je Niggor u emisiji “Realna priča” i otkrio da je uprkos svim tragedijama i dešavanjima koja su ga snašla ostao normalna i stabilna osoba:

– Možeš ili da se predaš ili da ideš dalje. To je život. Otkud mi znamo šta je realno. Možda ovo što mi sad razgovaramo nije realno. Možda smo dva čipa u matriksu, a ne znamo da li ima nešto posle ovog života. Treba verovati da ima i da je tamo nešto lepše – dodao je muzičar koji smatra da nijedan čovek na svetu ne sme da dozvoli da ga nešto savlada, bez obzira koliko stvari delovale strašne:

– Kad dođeš do nekog zida, ne možeš da razmišljaš kako je ogroman i nisi u stanju da ga preskočiš. Čovek može sve da savlada ako ima neku volju da to reši – zaključio je Niggor u emisiji “Realna priča”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here