pixabay.com

Od ponoći u Hrvatskoj ponovo poskupljuje benzin za dva centa, a pojeftinjuje dizel za jedan cent.

Benzinsko gorivo prodavaće za 1,56 evra za litar, a dizel za 1,45 evra za litar. Jeftiniji za cent biće i plavi dizel i prodavaće se za 0,91 evro za litar.

Jeftiniji će biti i gas za spremnike i koštaće 1,15 evra po kilogram, dok će gas u bocama koštati 1,71 evra za kilogram.

Odluka o novim cenama goriva donela je Vlada na telefonskoj sednici i važiće u narednh 14 dana.

1 COMMENT

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here