U Novu godinu s dugovima

0
Biće bolje: Familija Golubović
 

Majka Vesna kaže da su sudski izvršitelji dolazili dva puta, ali da su se oni sakrili kod komšije. Drva za ogrev neće imati čak ni do Nove godine.

– Niti deca mogu negde da odu, niti ima ko da im dođe. Ni na ekskurziju ne mogu da idu. Novac koji dobijamo u okviru dečjeg dodatka potrošili smo na kupovinu brašna i namirnica. Hvala dobrim ljudima koji su nam slali odeću i obuću i priloge, ali porodica s devetoro dece kao što je naša, teško sastavlja kraj s krajem – kaže 41-godišnja Vesna koja se posebno zahvalila Kseniji Naumović iz Ciriha na poklon-paketima, a ništa manje ni Stani Jovanović sa sinom iz Minhena.

Reči zahvalnosti idu i humanom Boži Rusmiru iz Australije, koji je Golubovićima ranije poslao 500 dolara, a sada ih obradovao odećom i obućom i novim telefonom. Svoje pozdrave upućuju i anonimnom donatoru iz Izerlona u Nemačkoj koji im je darovao 600 evra. "Želimo im svima mnogo zdravlja i sreće u Novoj godini", poručuju Golubovići.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here