VIDEO: Skočio sa zgrade jer godinu dana nije imao seks

0

Youtube/TRESemme
Policajac posmatra mladića koji se zakačio za drvo
 

 

Gočarov je usnimljen dok je visio sa tri metra visine iznad snegom pokrivene zemlje. Prolaznici su čili njegovo zapomaganje i pozvali policiju u pomoć.

Policajci su uspeli da ga bezbedno skinu sa drveta, a onda su ga odmah uveli u njihov kombi kako bi se ugrejao. Kažu da im Gočarov uopšte nije bio zahvalan zbog toga što su uradili.

– Kada su policajci stigli zatekli su ga kako visi sa nogom zakačenom u granju. On sam nije mogao da se oslobodi. Pitali su ga li je dobro i onda uspeli ga da spuste – kaže portparol lokalne policije.

– Imao je manje ozlede i poderotine i osim toga delovao je OK, jedino što je bio malo besan. Rekao je da ga boli stopalo i kada su mu policajci predložili da ode u bolnicu, on je to odbio i otišao je, a da im se nije ni zahvalio – rekao je portparol.

Britanski tabloid "Dejli mejl" prenosi i izjavu Igora Voronova (25) , prijatelja Gočarova.

– Bio je veoma uznemiren zbog raskida sa devojkom i mislim da nije to preboleo. Sada je pristao na savetovanje koje mu je oragnizao fakultet na kojem su insistirali da on ode na lečenje nakon što ih o incidentu obavestila policija. Meni je samo drago da se drvo našlo na putu kada je skočio sa balkona – naveo je Voronov.

Čeljabinsk je inače svetskoj javnosti poznat kao grad iznad kojeg je u februaru prošle godine eksplodirao meteorit i napravio značajnu štetu, a oko 1.200 je zbrinuto u bolnicama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here