U Pipenovoj tužbi zbog imovinske štete i petogodišnjakinja – dete žvrljalo po zidovima

EPA/Francis R.Malasig
Skoti Pipen

Proslavljena košarkaška zvezda, šestostruki NBA šampion s Čikagom devedesetih, na tabaku dodao i ime devojčice, tužeći njene roditelje kojima je bio stanodavac.

Skoti Pipen (53) nema milosti prema bivšim zakupcima njegove kuće. Tužio je Lindzi Glejzer i Džejkoba Vološina, komičare, koji su 2017. iznajmili njegovu kuću jer je njihova postradala od uragana Irma. Platili su mu zakup 30.000 dolara. Obavezali su se, dabome, da će kuća biti u zatečenom stanju kad se budu iseljavali.

Proslavljeni američki košarkaš sada ih u tužbi tereti da su načinili štetu od 100.000 dolara. Na teret im stavlja da su oštetili podove i nameštaj jer su svojim kućnim ljubimcima „dozvolili da uriniraju unutra“. Nije pošteđena ni petogodišnja kćerka. Pipenu se kosa na glavi digla kada je video zidove išarane flomasterima pa je i nju, dete, stavio u tužbeni zahtev.

– K je mogao i da pomisli da će Denis Rodman da učvrsti odnose sa Severnom korejom, a Skoti Pipen da tuži i petogodišnje dete – izjavila je Glejzer za En-Bi-Si njuz.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime