U Srbiji opet spaljuju novine

0

Ceo tiraž tabloida "Alo", štampan za 24. septembar "uništen je i bačen" zbog naslovnice na kojoj je objavljeno da potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević prima platu od oko 10.000 evra.
Ovu informaciju novinari "Alo" su podelili sa kolegama beogradskih redakcija, a juče se našla na društvenim mrežama i sporadično na nekim informativnim portalima. Knežević je po odlasku sa mesta ministra poljoprivrede u Vladi Ivice Dačića, uhlebljenje pronašao kao savetnik generalnog direktora Naftne industrije Srbije Kirila Kravčenka.
Dokaz da je štampan novi tiraž tabloida je i pres kliping beogradskih dnevnih listova u kojem je fotografija naslovne strane sa Kneževićem u izdanju za unutrašnjost Srbije. To izdanje štampa se pre beogradskog.
"Alo" je spremio tekst o pod naslovom "Kneževićeva plata 1.079.920 dinara" u kojem je navedeno da prima za mesec dana 24 prosečne srpske plate. Mada nije objašnjeno prema čijem nalogu je uništeno 80.000 primeraka, za sredu je
odštampano novo izdanje sa predsednikom i prvom damom i slikama elitnog hotelskog zdanja pod naslovom "Ekskluzivno: Ovde spavaju Dragica i Toma". Nikolić je otišao u SAD radi sastanaka u sedištu Ujedinjenih nacija, a "Alo" otkriva da noćenje u sobi u kojoj je odseo predsednički par košta između 500 i 600 dolara.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here