Z. Raš
Porodica Džebo posle nedavne lekarske kontrole u Dopisništvu "Vesti"

Saznavši nedavno posredstvom “Vesti” za muke porodice Džebo iz Istočnog Sarajeva, naša čitateljka iz Beča, Ana Štimac, uputila im je na kućnu adresu pomoć od 50 evra.

Znajući pritom, da veoma teško žive i da se svojski trude da 12-godišnjem sinu Ognjenu obolelom od Vilijamsovog sindroma omoguće sve što je potrebno, kako bi postao što samostalniji, to ih je plemenita Ana, još jednom obradovala.

– Ova divna žena nas je još jednom usrećila, poslavši nam 50 evra na čemu smo joj prezahvalni. Situacija u kojoj se nalazimo nije nimalo laka budući da sam onesposobljen za rad, a samim tim i brigu o svojoj porodici. Sreća u nesreći je to što je Ognjen dobro, napreduje iz dana u dan, ali je činjenica i to da njegova nega iziskuje dodatna novčana sredstva koja ne možemo da izdvojimo. Stvarno ne znam šta bismo radili da nam nisu stigle donacije dobrih zemljaka proteklih meseci. Još jednom beskrajno hvala Ani, ali svim divnim ljudima koji su nam prethodno uputili pomoć – poručio je otac Mladenko Džebo, vodoinstalater po struci koji je zbog teškog oboljenja kolena i kičme već duže vreme na bolovanju, zbog čega su im primanja drastično umanjena.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Izvor:
K. N. - Foto: Z. Raš

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here