Ubio ćerku, pa sebe zbog budućeg zeta

0

U naselju Mladićko Polje u Istočnoj Ilidži nađena su tela Čede Jovovića (63) i njegove ćerke Biljane Jovović (41). U pitanju su ubistvo i samobustvo, a motiv porodičnog zločina prema pisanju medija, je nezadovoljstvo oca sa izborom ćerke za budućeg supruga.
– Patrola je u garaži zatekla automobil ford eskor u kom su bila dva tela. Na zadnjem sedištu nađeno je telo žene sa povredama od pištolja, dok je na mestu vozača nađeno telo muškarca sa povredama na grudima – kažu u policiji Istočnog Sarajeva.
Prema saznanjima iz policije Jovović je prvo ubio ćerku, a onda počinio samoubistvo. Kako pišu mediji, otac je otišao po ćerku da je doveze sa posla. Devojka je sela u automobil i krenuli su kući.
– Otac je po svemu sudeći na putu do njihove kuće ubio iz pištolja. Sa mrtvom ćerkom na sedištu automobil je dovezao do garaže, koja je uz njihovu kuću. Dok se parkirao pozvao je drugu ćerku da dođe u garažu. Kada je stigla, videla je da se otac u međuvremenu ubio i telo sestre. Prizor je bio jeziv, devojka je u šoku, kao i njena majka i brat – kažu nezvanično u policiji.
Motiv je prema prvim informacijama Jovovićevo protivljenje ćerkinom izboru za supruga. Ona je zakazala svadbu za 18. septembar.
– Znalo se da neće da čuje za budućeg zeta, ali ni u ludilu niko nije mogao da pomisli da će ovako nešto da uradi – kažu njihove komšije.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here