VESTI

0

 

Eksplozija u Kragujevcu

BOMBA POD AUDIJEM

Ispod automobila audi 6 u ulici Grada Piteštija u Kragujevcu, juče ujutru aktivirana je eksplozivna naprava. Prilikom detonacije nije bilo povređenih, a na automobilu parkiranom u dvorištu pričinjena je veća materijalna šteta. Vlasnik audija je Dragan Đurić (32), vlasnik menjačnice Euro limit iz Kragujevca, koji je u trenutku eksplozije spavao sa porodicom na udaljenosti od dvadesetak metara. On je izjavio kako mu do sada niko nije pretio, a eksplozija se dogodila sat vremena pre nego što su planirali da krenu do prijatelja u Aleksinac i onda na letovanje u Grčku.

Nesreća u Budvi

RUS NA PUČINI SKUTEROM UDARIO DEVOJKU

Policija iz Budve traga za D. N. državljanom Rusije koji je vozeći skuter na moru kod ovog grada, udario u Aleksandru Milošević (20) iz Gnjilana i teško je povredio. Nesreća se dogodila kod ostrva Sveti Nikola, kada su se sudarila dva skutera. D. N. je bio sa suprugom i ćerkom na jednom, a Miloševićeva sa prijateljem na drugom skuteru. Nakon što je došlo do sudara, ruski državljanin je pobegao bez zaustavljanja. Teško povređena devojka je pala u more, a u pomoć joj je pritekao vozač skutera koji je prolazio u blizini. Za to vreme Rus se vratio na obalu i mirno vratio iznajmljeni skuter.

Saobraćajna nesreća u Valjevu

PREGAZIO JE KOMBI ZA PREVOZ HLEBA

K. D. (57) iz Valjeva preminula je juče ujutru kada je u staroj gradskoj čaršiji Tešnjar udario kombi za prevoz hleba. Nesreća se dogodila kada je B. B. (48) vozeći u rikverc kombi za dostavu hleba, prvo udario nesrećnu ženu, a onda prešao vozilom preko njenog tela. Vozač kombija pokušavao je u rikverc da se probije između mnogobrojnih tezgi u toj ulici i nije video nesrećnu ženu koja je u tom trenutku prelazila ulicu.

Napad u Beogradu

IZBODEN NOŽEM U GRUDI

Mladić star 20 godina napadnut je nožem u noći između subote i nedelje u Beogradu. Incident se dogodio u naselju Banovo brdo, kažu u beogradskoj Hitnoj pomoći. Njega je za sada nepoznati napadač napao na ulici i ubo nekoliko puta u grudi. Prema nezvaničnim informacijama oni su se posvađali u prodavnici Maksi, a sukob je nastavljen na trotoaru.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here