Ubio ženu u snu sanjajući lopova

0

 

Bračni par Tomas

Bračni par je letovao u Velsu u svojoj kamp-prikolici. Tomas, koji ceo život pati od hroničnog sindroma poremećaja sna, navodno je sanjao kako im u vozilo ulazi provalnik.

 

Budući da osoba s tim sindromom ne može da kontroliše svoje postupke, tužiioci su odustali od optužbe za ubistvo jer se počinilac može smatrati neuračunljivim.

U vreme kada se sve dogodilo Brajn Tomas je uzimao lekove protiv Parkinsonove bolesti i antidepresive. Kod kuće je bračni par spavao u odvojenim sobama, međutim, u kamp-prikolici su delili postelju, a Brajan je prestao da uzima lekove da bi mogao sa suprugom da ima seksualne odnose.

Samo nekoliko minuta pošto je zadavio suprugu muž je pozvao hitnu pomoć. Na sudu je pušten snimak poziva na kome se čuje kako zapomaže: "Što sam učinio? Pokušao sam da je probudim. Mislim da sam ubio svoju suprugu. O Bože. Mislio sam da neko provaljuje… Borio sam se s njima, ali to je bila moja Kristin… Šta sam učinio. Možete li poslati nekoga?“

Deset minuta kasnije policija ga je pronašla slomljenog i uplakanog.

Brajan je punih 50 godina imao noćne more, a često je i hodao u snu. Policiju nije uspeo da uveri u svoju priču. Međutim, stručnjaci za poremećaje u spavanju potvrdili su da se radi o neobičnom slučaju automatizma tokom kojeg ljudi ne znaju šta rade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here