Prelepa ruska teniserka Marija Šarapova već duže vreme uživa u srećnoj vezi sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom, a sada su na društvenim mrežama objavili da su se verili.

Nakon što je raskinula veridbu sa slovenačkim košarkašem srpskog porekla Sašom Vujačićem i ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, lepa Maša uplovila je u vezu sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom.

I po svemu sudeći on je taj koji će je odvesti pred oltar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alexander Gilkes (@gilkesa)

– Hvala ti što si me usrećila i izgovorila “da”. Radujem se što ću te celog života voleti i učiti od tebe – napisao je budući mladoženja, a lepa Maša je izjavila sledeće:

  • Rekla sam “da” još prvog dana kada sam te upoznala. To je bila naša mala tajna, zar ne? – stoji u objavi Šarapove kojoj pristiižu čestitke sa svih strana sveta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maria Sharapova (@mariasharapova)

Gilkes je rođen je u Londonu, potiče iz bogate porodice, otac je čuveni zubar, a majka profesorka na Oksfordu. Studirao je na prestižnom fakultetu i druži se sa britanskim džet setom. Između ostalog, dobar je prijatelj sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

Zanimljivo je i da je Aleksander veliki rusofil. Priča odlično ruski jezik i veliki je zaljubljenik u rusku literaturu.

Kao veliki zaljubljenik u umetnost, Aleksander je 2010. godine sa grupom prijatelja osnovao aukcijsku kuću “Paddle8”, specijalizovanu za prodaju umetničkih dela, te na vrlo neobičan način uvećao svoje bogatstvo.

Ima jedan brak iza sebe. Kada je imao 24 godine upoznao je tada 17-godišnju Amerikanku Mišu. Zajedno su bili 13 godina, uključujući i brak koji je trajao od 2012. do 2016. godine. Venčali su se u Veneciji u prisustvu mnogobrojnih članova engleske kraljevske porodice.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here