ATAImages

Kako upućeni tvrde, svi iz njene okoline smatraju da je sada pravo vreme za to, te da ne treba više da čeka već da osnuje svoju porodicu i da se skući u Beogradu! Što se kupovine stana tiče Rada bi volela da ostane u istom kraju gde sada živi, jer se već navikla na ljude i smatra da dobar komšiluk ne treba menjati.

– Rada sa sestrom živi već godinama na istoj lokaciji, pa ne treba da čudi što upravo tu želi da kupi stan! Prosto navikle su se na komšije, na ljude kod kojih idu u kupovinu za kuću i nekako se osećaju neopterećeno, mogu da izađu na ulicu, odu do prodavnice bez da budu skroz sređene, prosto mogu da budu prirodne – kaže izvor upućen u život mlade pevačice.

-Njen otac se nada da će se skućiti u Beogradu, jer su kuću u rodnom mestu kompletno sredili i više nemaju šta da rade ni oko kuće, a ni u kući! Ona je svom ocu poklonila i svoj stari automobil kada je kupila novi, pa se može reći da ih je potpuno obezbedila. Njegova najveća želja je da vidi svoju ćerku u beloj venčancici i da mu rodi unuke, kada se to desi niko srećniji od njega neće biti – dodao je izvor.

Rada se često šali na svoj račun, pa je tako i ovog puta na svom Instagram profilu objavila fotografiju, gde je obučena u venčanicu i čeka svog dragog.

– Harise, na tebe je red – poručili su njeni fanovi na crtežu!

7 KOMENTARA

  1. E sad joj vi odredite, za koga ce se udati, vidi se da ste jos uvijek cisti balkanci, kakve veze ima jeli on Turcin, Srbin, Albanac, Crnogorac, Bosanac, itdddd, samo nek je Covek!Sretno Rado,

  2. Boze dragi ,kakvo veze ima za koga i koje je vere i nacije njen izabrsnik, bitno je da se vole i da stvaraju zdravu porodicu. Djaba se udati za hriscanina ako nije dobar covek. Ljudi manite se nacjonalizma. Rado Bog da ti podari samo srecu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime