Udovičić: Deo sebe dajemo deci Srbije

0

Tradicionalnu dobrotvornu akciju u okviru "Dana vaterpola" zajedno organizuju Vaterpolo savez Srbije (VSS), Narodno pozorište i humanitarna organizacija "Naša Srbija", objedinjujući kulturu i sport u cilju pružaju podrške deci Srbije i trofejnom sportu.

"Cilj ove akcije je ne samo ostvarivanje vrhunskih rezulatat, već nesebična pomoć deci Srbije kojoj na ovaj način dajemo deo sebe", poručio je selektor naše vaterpolo reprezentacije Dejan Udovičić na konferenciji za novinare u Narodnom pozorištu.

 

Predsednik VSS Velibor Sovrović napomenuo je da Savez šestu godinu uzastopno učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji i to "za dobrobit dece Srbije".

"Veterpolisti ne pronose slavu naše zemlje samo postizanjem vrhunskih rezultata, nego su i spremni da učestvuju u dobrotvornoj misiji koja će pomoći našoj deci", istakao je Sovrović.

 

Humanitarna akcija "Negujmo prave vrednosti" organizuje se pod pokroviteljstvom Tatjane Tadić, a deo sredstava prikupljenih kroz sportski deo manifestacije "Dan vaterpola" biće namenjen projektu "Škola prijeteljstva 2010" koju će ovog leta realizovati "Naša Srbija".

Učesnici "Škole prijateljstva" biće deca koja su tokom minulih ratova ostala bez jednog ili oba roditelja, kao i mališani iz srpskih enklava na Kosovu i Metohiji.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here