Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić organizovao je drugi ciklus sastanaka sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije i nacionalnim sportskim savezima, kao i sa članovima Paraolimpijskim komitetom Srbije, pred Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju.

– Iza svakog velikog rezultata stoji tim kao podrška, kao motiv, kao sigurnost, kao dodatna energija, jer put do medalja je pun izazova. Cilj Ministarstva omladine i sporta, Olimpijskog i Paraolimpijskog komiteta Srbije i svih nacionalnih sportskih saveza je da naši sportisti naprave istorijski rezultat na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju – rekao je Udovičić u saopštenju ministarstva.

– Uslov da taj cilj ispunimo i još jednom oborimo i sopstveni rekord je da kontinuirano, svakodnevno živimo svaki dan priprema naših sportista, izađemo u susret svim njihovim potrebama i da, u što kraćem vremenskom roku, rešimo svaki izazov na koji naiđemo – naveo je Udovičić.

Jeste sve atipično za sport na globalnom nivou i potrebno je mnogo prilagođavanja i energije da održimo formu, sačuvamo zdravlje, spremimo se da budemo najbolji kada je najvažnije, kaže Udovičić.

– Izazove posmatramo kao motiv više, ne kao alibi da odustanemo, jer naši sportisti su najbolje što naša Srbija ima, i ovog leta, učinićemo sve da Srbiju učinimo najponosnijom sa istorijskim rezultatom koji očekujemo u Tokiju – zaključio je Udovičić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here