Vezista Partizana posle odlične partije zasluženo je našao mesto u idealnih 11 prvog kola takmičenja.

 

Bibras Natho je u meču protiv AZ Alkmara “nosio” Partizan ka pobedi, ali su na kraju crno-beli morali da se zadovolje samo bodom. Reprezentativac Izraela je postigao dva gola u remiju 2:2 i time pronašao svoje mesto u idealnom timu 1. kola grupne faze Lige Evrope.

UEFA je na svom zvaničnom sajtu objavila ovu informaciju.

Natho je u meču protiv holandskog kluba prvo bio strelac iz jedanaesterca (izjednačenje na 1:1), da bi u drugom poluvremenu doneo prednost crno-belima.

U idealnom timu Lige Evrope na golu se nalazi Arsenalov Emilijano Martinez. U poslednjoj liniji je četvorka Anton Nedjalkov (Ludogorec), Kalum Čejmbers (Arsenal), Aksel Tuanzebe (Mančester junajted) i Borna Barišić (Rendžers).

Osim veziste crno-belih, na sredini terena su još i Bakajoko Saka iz Arsenala – koji je postao najmlađi strelac Tobdžija u evropskim takmičenjima, talentovani Nikolo Zaniolo iz Rome, ali i Kevin Bua iz Bazela, tima koji je ubedljivo savladao ruski Krasnodar.

Napadački tandem čine dvojica igrača koji su briljirali – Andraž Šporar iz Slovana je zabeležio dva gola i asistenciju u pobedi protiv Bešiktaša, dok je Klaudiju Kešeru postigao het-trik za Ludogorec protiv CSKA Moskve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here