pixabay.com

Pas kome je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu, uginuo je, prenosi portal 021.

Kuja Kaja, kako se navodi, uprkos borbi veterinara za njen život, nije uspela da preživi.

Udruženje za zaštitu životinja SPANS objavilo je na svom fejsbuk profilu video-snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu.

“Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji”, stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja. U utorak oko 20 časova SPANS-u su građani javili da su na Satelitu primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu.

Policija je ubrzo identifikovala dvanaestogodišnjeg dečaka iz Novog Sada, sa kojim je obavljen razgovor u prisustvu staratelja, ali je on pušten jer je krivično neodgovoran pošto je maloletan. Nezvanično, dečak je psa udario letvom na kojoj je bio zakucan ekser.

Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji ? Kaje više nema ?

Gepostet von Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad-SPANS am Samstag, 30. Mai 2020

2 COMMENTS

  1. “Krivicno neodgovoran, jer je maloletan”??? Monstrum je on sa 12 godina, kakav ce biti kad odraste? Kako zastiti nevine zivotinje od ovakvih I njemu slicnih monstrumu ako nema zakona za njih? Pisem ovo a suze mi naviru na oci I razmisljam sta bi mu uradio da je taj zlocin ucinio nekom od mojih pasa? Najverovatnije bi taj isti ekser zavrsio u njegovoj monstruoznoj lobanji!
    Ucinimo nesto kao drustvo da se ovakvi gnusni zlocini nikada i nigde vise ne ponove ni jednoj zivotinje! A, Pas je coveku najbolji prijatelj….
    Kaja, pocivaj u miru andjelu mali ……

  2. Baš sam tužna. Evo i meni suze naviru na oči. I ja imamam psa, ne znam kako bih reagovala da se njemu ovako nešto desi. Ne bih mogla da garantujem za svoje postupke.
    Pogledajte samo te tužne Kajine oči? Božeeeeee …

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here