Tanjug

Pripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su R. N. (1979), T. V. (1992), K. R. (2001), S. A. (1969), S. N. (2000) i D. A. (1986) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Oni se sumnjiče da su sa još jednim maloletnikom sinoć napali policijske službenike koji su intervenisali na uspostavljanju narušenog javnog reda i mira u Čolak Antinoj ulici u Kruševcu.

Policija je uspostavila javni red i mir i privela učesnike tuče u kojoj je sedam osoba napalo dvojicu kruševljana i naneli im povrede, saopštila je Policijska uprava Kruševac.

Po nalogu osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima R. N., T. V., K. R., S. A., S. N. i D. A. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok će krivična prijava protiv maloletnika biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

1 KOMENTAR

  1. Treba reći da su u pitanju romi koji svakodnevno trorišu građane Kruševca, na vrlo drzak i bezobrazan način otimaju građanjima novac, torbe… a kada neko proba da im se suprtstavi dobija po pravilu batine, kame o glavu od rulje od 5 do 15 roma. Kao i to da policija ineče nesme da im se suprodstavi. tj ne želi zato što tužioci i sudije nemaj hrabrosti da im sude. Bukvalno svakodnevmmo po par sugrađana završi opljačnkana na ulici i sa razbijenim glavama… nedavno su nekog čoveka jurili i kamenovali kod mupa, kažu da je čovek jedva spasio živu glavu, tako što je pobegao u zgradu mupa.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime